KledingKlussen

Ethische mode, dat is ook duurzaam gebruik.

Met enkele erg eenvoudige technieken kan je je favoriete stukken onderhouden en er zo blijven van genieten. Wegwerpmode – liever niet! Vandaar organiseer ik workshops om deze basic skills te verspreiden. Op vraag kom ik ook op locatie bij jouw (beperkte) groep.

Ethische mode is niet enkel je kledingkast aanvullen met stuks die op verantwoorde wijze tot stand kwamen. Het is ook het duurzame gebruik van je huidige items, door je garderobe met zorg te onderhouden.  

Met enkele erg eenvoudige technieken vind je de weg naar een duurzamere garderobe en geniet je langer van je favoriete stukken. Daarom deel ik in de workshop KLEDINGKLUSSEN de basic naaiskills. Broek te lang, taille net iets te breed, knop er af, naadje open, kleine gaatjes… Breng je stukken mee en ga naar huis met direct resultaat.

Er is geen voorkennis nodig, voor iedereen toegankelijk. Zowel trucs met naald en draad en eenvoudige machine-interventies komen aan bod.

Op aanvraag kom ik graag bij jou thuis voor een workshop KLEDINGKLUSSEN@HOME.

 

KLEDINGKLUSSEN

Wat

Een workshop waarbij je de basic naaiskills aanleert.

Voor wie

KLEDINGKLUSSEN is voor alle niveaus interessant. Ja, ook voor wie nog nooit naald en draad van dichtbij zag. Maar ook machine-interventies kunnen aan bod komen, net als specifieke retouchevragen.

Waar –rond een tafel 

Momenteel zijn er geen workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven van de volgende workshop? Klik hier en laat het me weten.

Op aanvraag kom ik graag bij jou thuis voor een workshop KLEDINGKLUSSEN@HOME.