§1.BAG

–  §1.BAG is uitverkocht –

Er wordt op dit eigenste moment werk gemaakt van de nieuwe versie van §.BAG. Nieuwe afvalstormen worden getest om omgevormd te worden naar deze tas.

Wil je op de hoogte gehouden worden voor de release van de nieuwe versie? Klik hier voor de AMAi updates.

Mag ik je verassen? Reserveer je alvast een §.BAG, helemaal feest!

 

§1.BAG - een kleine reeks gemaakt door studio AMA Het is een hele feestelijkheid. Het doet me veel plezier deze te mogen tonen. Vanaf nu kan ik me concentreren op het maken van de tassen. Vers van de pers - de eerste §-reeks ziet het licht. Na een...
Deze §1.BAG brengt mij, mijn goesting en drive en eigenlijk heel mijn zijn in een beter stadium. Het brengt me zoveel goeds, inzichten en fantastische mensen op mijn pad. Maar hej, het zijn die trouwe, gelovende, eerst juichende dichtste lieverds die...

De vrolijke zorgloosheid van Flore op deze foto vind ik aanstekelijk. Ik vind het echt super fijn om foto’s te krijgen van mensen die hun §1.BAG tonen. Het is hetgeen wat me al altijd intrigeerde: hoe mensen zich stukken toe-eigenen en ze een eigen...

De zomer is begonnen, we hebben het geweten! Niets beter dan opstaan zonder plan en de dag laten komen. Genieten! Dat maakt me blij. De zon, de bloemen de mensen. Fantastisch om tijd te besteden aan wat belangrijk is, die vrienden te ontmoeten....

§1.BAG - ook in blauw U vraagt, wij draaien. Origineel gezien zou §1.BAG enkel in gebroken wit gemaakt worden. Het originele materiaal is een ongeverfde katoen. Die vertoont kleine stipjes en heeft de typische crème-achtige kleur. Het voegt toe aan...
AMA in de grote stad Het deed me enorm veel plezier deze foto te vinden tussen mijn berichtjes. Lore maakte een reis over grote water en daarmee zag §1.BAG ook een andere kant van de wereld (of omgekeerd?!). Blij ook om te zien hoe de tas werkt en...