bezorging & retourneren

LEVERING

België: 4 werkdagen
Rest van Europa: 4 – 14 werkdagen.

De postbode kan alleen tijdens werkuren leveren. Geef daarom een ​​adres op waar iemand aanwezig is tussen 8.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook uw werkadres als verzendadres opgeven als dit voor u handiger is.

U kunt geen postbusadres opgeven voor bezorging door bpost. Als u een postbusadres opgeeft, wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar Studio AMA.

Wat als ik niet thuis ben wanneer de bezorging wordt geprobeerd? Als er niemand aanwezig is, laat de postbode een briefje achter met een streepjescode en een paknummer. U kunt zich vervolgens aanmelden bij de bpost-website of contact opnemen met bpost om het pakket op een ander tijdstip af te leveren. Als er niemand thuis is, gaat het pakket naar het lokale kantoor in de pot, dit adres wordt vermeld op de notitie in uw postbus. Het pakket is 14 dagen beschikbaar.
Als u het pakket niet tijdig ophaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar Studio AMA en behandeld als een geretourneerd pakket. U ontvangt dan een bevestiging van de teruggave en uw terugbetaling.

Kan ik een tijdstip opgeven voor de bezorging? Helaas is dit niet mogelijk. De postbode belt tijdens kantooruren aan op uw adres, maar kan ons geen exacte tijd geven. De koerier is immers afhankelijk van mogelijke vertragingen in het verkeer en andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op het leveringsschema. De koerier kan ons onder geen enkele omstandigheid op de hoogte stellen van het leveringsschema.

RETOUREN EN UITWISSELINGEN
We willen dat u volledig tevreden bent met elke aankoop bij Studio AMA. We doen er alles aan om u uitstekende kwaliteit, waar voor uw geld en uitstekende service te bieden. Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, of als u besloten heeft het niet te houden, print en vul dan deze retournota in en stuur dit binnen 14 kalenderdagen aan ons terug, samen met de artikelen in de originele verpakking met het etiket. In dit geval ruilen we het artikel of de items in of betalen we de volledige kostprijs terug, exclusief gemaakte leveringskosten. De klant is verantwoordelijk voor het verzenden van de goederen en de kosten die hieruit kunnen voortvloeien.
Stuur de retour naar: Studio AMA – Papegaaistraat 48 – 9000 Gent

BELGIË FIT & COLLECT BY COLLECTIQUE
Met de Fit & Collect-bezorgoptie van Collectique, kunt u uw bestelling naar een winkel in de buurt verzenden. Daar kun je meteen dingen uitproberen en beslissen wat je mee naar huis neemt. Retours worden afgehandeld door het personeel van het Collectique-punt. De Collectique-punten zijn modewinkels en boetieks waarmee we nauw samenwerken. Zij zullen uw pakket ontvangen en voor u klaar houden. Zodra uw pakket is aangekomen, ontvangt u een melding en heeft u 10 dagen om het op te halen. Alle retourzendingen worden afgehandeld op het Collectique-punt, dus u hoeft geen retourformulieren in te vullen of uw items opnieuw in te pakken. Genieten!

Je kunt controleren of er een Collectique-punt bij jou in de buurt is door de Aanleveringsoptie Fit & Collect aan het begin van ons betaalproces te selecteren. Daar kun je een kaart en een lijst vinden met onze momenteel beschikbare Collectique-punten. Goed om te weten is dat deze leveringsoptie ons toelaat onze verzendingen te groeperen, wat helpt om transportkosten en CO2-emissies te beperken! Deze service is gratis, hoewel onze algemene voorwaarden met betrekking tot gemaakte kosten voor verzending en retournering nog steeds van toepassing zijn. Ga voor meer informatie naar www.collectique.eu.