goed gekleed

Studio AMA maakt ethische mode toegankelijk. Dat gebeurt niet enkel door kledij op een zo doordacht mogelijke manier op de markt/in de webshop te zetten maar ook door je te inspireren, motiveren en informeren. Met de facebookgroep ‘‘goed gekleed‘ nodig ik je uit je onder te dompelen in een bad van verantwoorde mode en ecologische tips en trics rond je kleerkast. Samen is een pak aangenamer en uiteindelijk kunnen we elkaar zo veel leren!

Je bent super welkom om aan te sluiten op dit platform.

Klik hier!

“Waarom eigenlijk?”

Dit bewustzijn drijft Studio AMA:

Het fast fashion businessmodel is onhoudbaar op sociaal en ecologisch vlak. Wegwerp is een norm geworden terwijl grondstoffen schaars en eindig zijn, ze worden niet naar waarde geschat. Mensen worden op grote schaal uitgebuit, iemand betaalt de prijs voor goedkope kleren.
Zelf ben ik ontevreden, mijn rebellie wil het niet aanvaarden. Als consument wil ik het anders doen, als ondernemer wil ik er een alternatief voor aanbieden. Omdat ik geloof dat het anders kan en ik de kansen zie, een labo.